DETALII DESPRE EVALUAREA NAȚIONALĂ A ELEVILOR DE CLASA A VIII-A 2020

https://www.edu.ro/evaluarea-na%C8%9Bional%C4%83-elevilor-de-clasa-viii-en-viii?fbclid=IwAR1R4-UbV0G_2nfqMyYmbIhiajz5s7jzIvdDKZcxyAprS35aWUY8jIpH_ho

Atentie, dragi parinti !

Inscrierile la clasa pregatitoare si la gradinita 2020 se pot face online pe adresa de e-mail ghilad.scoala@gmail.com.

Evaluarea psihosomatica va fi inlocuita cu o declaratie pe proprie raspundere.

🔴🔴🔴Dragi elevi, stimați părinți în contextul DECRETULUI privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, Pe durata stării de urgență, cursurile din toate unitățile și instituțiile de învățământ se suspendă ( Capitolul VII – Alte măsuri, aRT. 49).

Dragi elevi, stimați părinți, pentru că procesul instructiv- educativ trebuie să continue, nefiind vacanță, vă rog să țineți legătura cu profesorii și diriginții voștrisă parcurgeți cu seriozitate și atenție materialele puse la dispoziție de către aceștia, să efectuați responsabil sarcinile primite. Am încredere în voi și le mulțumesc părinților și profesorilor voștri că vă sunt aproape! Nu ezitați să utilizați mijloacele de informare indicate și să urmăriți programele de teleșcoală ale TVR2 și TVR3 (http://www.tvr.ro/la-tvr-2-e-scoala-ta-emisiunea-telescoala-revine-in-grila_26627.html#view), iar în curând și ale Televiziunii Europa Nova.

Dragi părinți/reprezentanți legali ai elevilor de la Școala Gimnazială Ghilad (Județ Timiș), prin acest mesaj/postare vă aduc la cunoștință faptul că școala noastră, respectiv grădinița din localitatea noastră sunt închise în perioada stării de urgență în contextul deciziei luate prin DECRETUL privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României.

🔴Informare publică

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a hotărât suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din România, în perioada 11 - 22 martie, ca măsură pentru prevenirea infecțiilor cu COVID-19,cu posibilitatea de prelungire a măsurii în funcție de evoluția evenimentelor.

PENTRU PĂRINȚII CE VIN SĂ FACĂ ÎNSCRIEREA COPIILOR LA CLASA PREGĂTITOARE, FACEM CUNOSCUT FAPTUL CĂ NE PĂSTRĂM PROGRAMUL DE ÎNSCRIERI, CU RECOMANDAREA DE A RECURGE LA PROGRAMARE TELEFONICĂ PREALABILĂ - PENTRU EVITAREA AGLOMERAȚIILOR.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE.

Dir.prof. Luda Ionuț Cristian

EFECTIVE ELEVI IN ANUL SCOLAR 2019-2020


GRĂDINIȚA PP GHILADGrupa mijlocie PN - 11 prescolari
Grupa mijlocie PP -14 prescolari
Grupa mare PN - - 14 prescolari
Grupa mare PP -16 prescolari
ȘCOALA GIMNAZIALA GHILADClasa pregatitoare - 12 elevi
Clasa I - 17 elevi
Clasa II- 20 elevi
Clasa III- 16 elevi
Clasa IV- 14 elevi
Clasa V - 16 elevi
Clasa VI -16 elevi
Clasa VII-25 elevi
Clasa VIII -24 elevi
Numarul total pe PJ la data de 26.02.2020 este de 213 de elevi.